dinsdag 9 januari 2024

Liftchallenge # 184

We zijn er weer! De Liftchallenge gaat weer beginnen en de aftrap van 2024 is voor Cornelie met een heel leuke liftkaart van ... Rhodé

Rhodé doet heel vaak mee met onze challenges en op haar blog staat een leuke kaart met floating techniek. Zij heeft dit ook ergens gespot, maar wist niet meer waar. Maar wij gaan deze mooie kaart liften. Erg leuk techniekje met strips op acetaat, een vorm stansen en er een kaart mee maken, eenvoudig én nog nooit gedaan ;-) 

Ik heb wel een tip: neem dun acetaat en haal de boel een paar keer door je machine, eventueel met een shim. Op ons blog vind je een filmpje ter verduidelijking.

De kaart van Rhodé:


Mijn kaartje:


Het kaartje is alvast voor de verjaardag van kleindochter Emmy, die in september 12 wordt. Je kunt er maar op tijd mee zijn, hè? :)
Ze is dol op hun poes Joy en op roze, dus ik zit vast wel goed. De binnenkant heeft ook een cutie en dan nog de cijfers 12 met twaalf kleine hartjes. Ze bewaart alle kaartjes van oma op haar kamertje, zo lief.

Op ons blog meer info en de gave kaartjes van mijn teamies en onze gastdesigner! We hopen op veel leuke inzendingen!

Ik ben nog even niet in het (blog)land, maar dat duurt niet lang meer.

Hasta luego!

M@rjan

7 opmerkingen:

Kaartenkraam zei

Wat een schattig kaartje, die zal de dan 12 jarige Emmy vast heel leuk vinden!
Mooi de aflopende roze kleurtjes en dan dat contrasterende zwart erbij.
Geniet ze nog even!

groetjes van Ank

Gerrina zei

Zo lief en echt voor een meisje! Leuk effect met de technique. Groetjes, Gerrina

Doris knippenenplakken zei

Wat een super mooi kaartje daar zal de jarige heel blij mee zijn.Fijne dag , groetjes Doris

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een allerliefste kaart in een mooie techniek Marjan. Je hebt weer een top kleurencombinatie gekozen en het poesje is té schattig. Ook de afwerking met de hartjes vind ik mooi.
Lieve groetjes Miranda

Colinda zei

Heel erg lief en zo lekker zoet!! Een hele leuke techniek!

Crea Astrid zei

Een mooie/schattige kaart met deze tecnhiek gemaakt. Het was me helaas niet gelukt om met de Challenge mee te doen, maar wil die techniek toch wel een keer gaan proberen. Het ziet er zo mooi ook uit.

Groetjes, Astrid.

Cornelie zei

Eindelijk, daar ben ik dan ;-)
Wat een super leuk kaartje is dit geworden. Heel cute! De uitwerking voor Emmy is gaaf! Ik ga deze techniek zeker ook nog eens gebruiken!