Pagina's

zondag 6 juni 2010

Pfffffff... klaar!

En toen was het alweer zondag!
En zijn we al weer een dikke week terug van onze geweldig mooie vakantie in Amerika.
Het was een druk weekje, thuis een boel te doen natuurlijk, maar ook werken en tussendoor zoveel mogelijk tijd besteden aan het maken van het fotoboek en niet te vergeten: genieten van het prachtige weer van vorige week... Zo jammer dat het weer voorbij is!


Het boek afmaken is vandaag gelukt. Hè hè... hoe leuk ik het ook vind om te doen, op een gegeven moment word ik het helemaal zat! Ik heb het eerst door Rob laten bekijken en laten controleren op typefouten. Naderhand ontdek je dan toch nog wel een foutje, maar dat is dan jammer, hoor.
Het boek is verstuurd en ik hoop het deze week nog thuis te krijgen. Het is een boek geworden van 78 pagina's op 30x30 cm formaat. Een scrapformaat eigenlijk, waarop je dus lekker veel foto's kwijt kunt.

En langzamerhand is het scrapgevoel weer aan het opborrelen. Ik heb drie foto's op het oog die ik wil gebruiken voor een layout en misschien begin ik daar deze week wel aan. Ik heb ook al tijden geen LO meer gemaakt. We zullen zien....
Bedankt voor je berichtje!

Nog even een antwoord op Anja's vraagje over de poppen die ze ziet. Ja, die zijn zelf gemaakt, lang geleden... toen ik nog weg was van Fimo! Maar de poppen zijn bewaard en houden me gezelschap in het computerhoekje. :)

5 opmerkingen:

Wilma B zei

Hee wat een leuke foto!! Gezellig hoekje daar bij jouw p.c. Wat goed zeg dat je je fotoboek al af hebt. Ben benieuwd!!!

Anja (scrappie) zei

Leuke foto Marjan en inderdaad ziet er gezellig uit ik zie leuke poppen heb je die ook zelf gemaakt? En gaaf hoor zo'n fotoboek ben benieuwd naar de lay-outs die je gaat maken.

Wilma zei

Dat zal idd een hele klus geweest zijn, zo'n boek! Nou ja, het is in elk geval sneller dan álle foto's te moeten scrappen:)

Anoniem zei

Leuke foto !! En wat geweldig dat je je boek nu al af hebt. Het is inderdaad heel veel werk ,maar jij hebt het wel snel gedaan zeg !
Ben erg benieuwd !!
Groetjes Berdien

Jolanda Cuper zei

Dat zal vast een prachtig boek worden waar je nog lang van na kunt genieten!
Groetjes Jolanda.