maandag 1 juni 2020

Kleuren op kraft

Samen met vriendin !neke ben ik een paar weken geleden naar Doe@ding geweest, waar ik wel wat leuke dingen in mijn mandje heb laten vallen,  o.a. deze stempels van Elisabeth Craft. Ik heb de stempels op kraft gestempeld d.m.v. maskeren, zodat er een compositie ontstond.Lekker zitten kleuren met Polychromos potloden. Die moest ik nodig weer eens tevoorschijn halen. Spetters van witte acylverf eroverheen.

Ik heb nog een andere kaart gemaakt op kraft, die komt nog wel want is gestuurd naar een blogmaatje en ik weet niet of het er al is. 

Wat een weer is het!  Gisteren samen gebarbecued, morgen weer golf in de middag. Lekker buiten in de tuin, af en toe een kaartje maken, wandelen, boeken+tijdschriften, vestje breien voor kleindochter...ik kom de tijd wel door, hoor 😀 En jullie?

Groetjes,

M@rjan

24 opmerkingen:

Sarah zei

Mooi Marjan. Heel knap op Kraft!
Ik red me wel, dat lees je wel op mijn blogx

Diny zei

Hoi Marjan,
Wat een schitterende kaart heb je gemaakt....heel mooi resultaat op kraft! Bedankt voor de prachtige kaart die ik voor mijn verjaardag van je heb gekregen.....ook schitterend hoor!
Wij komen de tijd ook wel leuk door moet ik zeggen, we wandelen fietsen
lezen en inderdaad af en toe een kaartje maken en als avondeten de BBQ aan....heerlijk!
Groetjes en geniet van het lekkere weer,
Diny

Irene zei

Gaaf Marjan en zó leuk wat jij en Ineke samen ondernemen! Het weer is subliem (goedmakertje voor de gemiste vakantie 👍😉). Helaas hier véél last van de harde koude wind maar vandaag weer lekker buiten, het woord vervelen kennen wij gelukkig sowieso niet!
XxIrene

Scraptastisch zei

Wat heb je dit weer knap en prachtig gedaan Marjan. Ik heb wel eens gezien dat je begint met wit te kleuren en daarna de gewenste kleuren! Hele mooie compositie heb je gemaakt!!!
Gister ook lekker buiten een BBQ met vriendin (al doen wij dat op een elektriche plaat) wij zijn geen vleeseters maar een kipfileetje en vis gaat er wel in hihi Ik ben ook altijd met van alles bezig en vervelen doe ik mij echt niet!
Fijne dag verder...xx Gerie

aussie aNNie zei

Stunning card Marjan and most beautiful on the kraft background paper...xx

Marjolein zei

Gave kaart! Wat is dat mooi zo met potlood op kraft-papier. Dat ga ik ook eens proberen. Vervelen doe ik me ook niet zo gauw; eigenlijk heb ik hobby's te veel voor mijn vrije tijd, haha. Fijne dag vandaag! Groeten Marjolein

GerJanne zei

Ha MArjan,
dat is een heel mooie stempel en kleuren op kraft geeft altijd een mooi effect. Goed idee van de sneeuwspetters van acrylverf. Echt net sneeuw.
Jullie invulling van de dagen lijkt mij net vakantie ;-) Ben je er al gewend dat het geen vakantie is? Geniet er heerlijk van, dat is je gegund na al die jaren buffelen in het onderwijs!

Ellen zei

Ook ik kom de tijd wel door! Ik kan zo genieten van dit weer. Zo lijkt elke dag een vakantiedag. Vandaag staat er bij mij helemaal niets op het programma. Ja, lekker met een boek in de tuin. Jouw kaart is prachtig. Mooi effect dat kleuren op kraft. Fijne dag nog!

Danielle zei

Wat een prachtige kaart Marjan! Mooi gekleurd op het kraft. Ik verveel me nooit, met dit weer zeker niet. Lekker buiten lezen, blogs bezoeken, beetje knutselen, de dagen zijn te kort ;-)

Mieke zei

Wat mooi! Heel mooi resultaat, je kleurwerk op kraft 💗

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een mooie kaart Marjan. Heel mooi ingekleurd op die kraft ondergrond en die spetters zijn leuk erbij. Het klinkt heerlijk zoals je dagen gevuld zijn. Hier komen we de dagen ook fijn door hoor met dit heerlijke weer. Knutselen staat even op een laag pitje, lekker een verse lading boeken van de bieb gehaald ;)
Lieve groetjes Miranda

Pat zei

I adore the look of the kraft with the red card Marjan and the white layer complements the white leaves and highlights on the beautiful red toned flowers, and love the wonky stitches die cut edge too. The white spatters look great too, and some really beautiful colouring! x

KarinsArtScrap zei

wat heb je dit weer prachtig gedaan Marjan

Gr Karin

Trijntje zei

Wat een prachtige kaart. Heel mooi ingekleurd. Het witte erbij is erg leuk. Mooi om op kraft te stempelen en te kleuren. De zijkanten van de kaart erg mooi bewerkt met de stikrandjes. Wij vervelen ons ook niet. Altijd wel iets. Zelfs tijd te kort.... wij hadden het toevallig van daag over de bbq. We hebben een elektrische zijn niet zulke vleeseters, maar een paar stokjes is wel lekker... we moeten eens kijken waar dat apparaat is waarschijnlijk op zolder.... Op dit moment veel buiten met het mooie weer. Echt genieten. Jullie ook maar. Groeten Trijntje

Els zei

Zo mooi hoe de prachtige stempel uitkomt op het kraft en leuk witte spetters erbij. Ik wil ook zo graag een keer naar doe@ding, maar daar doen we 2,5 uur over.
Ook wij zitten veel in de tuin met boek of haakwerkje en verder een beetje scrappen. We wandelen bijna dagelijks in de bossen en genieten met volle teugen.

Ans Gilbert zei

Prachtige kaart met deze gave stempel, mooi is dat op de Kraft achtergrond. Wij wandelen ook. stapel boeken en op de Ereader, wat naaiwerk.. en hier ging de wind ook liggen,
Groetjes
Ansx

Marfien zei

Mooi gemaakt op kraft. Kleur je eerst alles wit? Spatten met acryl lijkt me wel eng, je hebt zo snel alles onder
Vandaag een doos lego uitgezocht, gaan we in zakjes verkopen in de kringloop. Vervelen doen we echt niet

Martha zei

Woow Marjan, jij bent ook echt een alleskunner!
Kleuren op kraft is toch ook een bijzondere tschniek, het is je weer goed gelukt!
Heel mooi resultaat!
Fijn dat je je zo goed vermaakt, veel plezier!
Liefs Martha

Nicole Parmentier zei

Gek hè, dat er bij Doe@ding altijd dingen in je mandje vallen.. mij overkomt dat ook altijd! Dit is wel een echt Marjan-stempeltje vind ik. Echt prachtig wat je er mee gemaakt hebt. Super kleurwerk weer!! En nee, vervelen dat ken ik niet, ongeacht het weer is er altijd wel iets te doen!

Doris knippenenplakken zei

Weer een prachtige kaart, knap gedaan op het kraft Marjan!
Groetjes Doris

Cornelie zei

Doe a ding wil ik ook graag weer eens heen, maar is echt een pokke end rijden, dus daar moet ik echt zin in hebben ;-)
Kleuren op Kraft blijf i super mooi vinden. Kleuren komen er allemaal zo mooi op uit. Je kaart vind ik dan ook prachtig Ik vind het heerlijk om met kleurpotloden te kleuren!
Wij genieten ook zo van het weer. Heerlijk buiten eten, deur de hele dag open...zalig leven zo!
Geniet jij maar lekker! X van mij

Sue Lelli zei

LOVE the coloring on kraft and your stitch die cut! Fantastic composition!

Aartje zei

Wat is dit schitterend Marjan. Kleuren op kraft moet ik echt ook eens proberen.
Groeten, Aartje

Gerrina zei

Altijd zo mooi om wit op kraft te zien...en deze is een plaatje!
Mooi al die roze tinten in de bloemen! Groetjes, Gerrina