zondag 27 september 2020

DCL #334


Leuk al die verschillende ruitjes achtergronden die we zagen op de kaartjes n.a.v. de challenge van Ellen. Deze keer gaan we een challenge van Nicole doen:

Zo lekker om in de maanden september en oktober door het bos te wandelen. Daarom voor deze challenge; Bosdieren.
Dat mogen eekhoorntjes, egels, vosjes etc. zijn maar bijvoorbeeld ook insecten of dieren die je in buitenlandse bossen tegen kunt komen zoals beren en elanden. Mijn uitwerking: de Rode kardinaal


Deze mooie vogel heb ik één keer gespot in de bossen op onze eerste rondreis in Amerika, alweer een hele poos geleden. Toevallig had ik deze stempel van Hero Arts bij Doe@ding gekocht voor een leuk prijsje en wist ik meteen dat ik deze voor Nicoles challenge ging gebruiken.

Ik wilde hem in een bosachtige omgeving zetten en heb daarvoor gebruik gemaakt van twee verschillende stencils die elkaar overlappen. Gesponst met drie tinten Distress inkt. Ik vind het wel het effect geven van licht dat door de blaadjes valt (met enige fantasie, haha).

Mijn teammaatjes en onze gasdesigner maakten allemaal een kaart natuurlijk, erg leuk om te zien waar iedereen voor heeft gekozen. Ga een kijkje nemen en doe gezellig mee! Meer details op ons blog.

-----------------------

Gisteren de verjaardagen van dochter en kleindochter gevierd. Emmy kreeg een mooie nieuwe cap voor haar paardrijlessen en Claire wilde graag geld om ergens bij te leggen. Nu eens niet in een kaartje gedaan, maar in een klein glazen potje. Het geld in rolletjes gemaakt, vastgezet met een ieniemienie haarelastiekje en erin gestopt, samen met glittersteentjes. Ging precies! Ook best leuk zo, toch? Daarna nog verpakt in folie met lint. Ik denk dat Emmy zich dat potje wel zal toe-eigenen :) De jongste jarige met haar taart en een smile van oor tot oor :)
Groetjes!

M@rjan

25 opmerkingen:

Marja Sch zei

Wat gezellig die verjaardagen en wat een leuke cadeautje heb je gemaakt. Helaas geen tijd gehad voor de plaid challenge, alhoewel ik de stempel wel,al,klaar had gelegd. Je kaart met de cardinaal vogel is heel mooi geworden. Bij de bosdieren krijg ik ook gelijk leuke ideeën maar eens kijken of dat gaat lukken. Groetjes Marja

Els zei

Een pracht kaart met deze vogel en zo leuk deze achtergrond met de verschillende stencils. En inderdaad met een beetje fantasie...
Zo leuk om te zien hoe blij Emmy is met haar super Tik Tok taart.
Het potje voor Clair is ook heel mooi gemaakt en leuk om te geven.
Fijne zondag, Els

Irene zei

Die licht door de blaadjesfantasie van jou kan ik hélemaal volgen hoor 😊 en héél mooi gelukt met als blikvanger die prachtige vogel!
Gefeliciteerd met jullie meisjes, enig potje en een stralend fietsenrekje hihi!
XxIrene

Rhodé zei

Prachtig, die vogel! Hij komt zo mooi uit op je kaart, met al die prachtige kleuren! En de achtergrond heb je heel origineel bedacht. Leuk idee met die overgang.
Gefeliciteerd met de meiden. Heerlijk om te zien hoe kinderen van hun verjaardag kunnen genieten!

Danielle zei

Wat een mooie kaart, die vogel is prachtig. Helemaal mooi als je die een keer in het echt hebt mogen zien.... ach, wat is je kleindochter toch een schatje, kijk haar stralen!! Kinderverjaardagen zijn toch echt de beste!

Martha zei

Mooie vogelkaart Marjan!
Leuk gemaakt!
Ook het geldpotje voor je dochter, goed idee!
Leeuke foto van Emmy met schattige tiktoktaart!
Liefs Martha

Ellen zei

Heel mooi weer Marjan...het werken met de kleuren is super goed gelukt vind ik. Ook de vogel is een kunstwerk qua kleur...knap!
Leuk idee om het geld te verpakken en zeker voor Emmy hihi. Ze is alweer 8, het gaat te hard. Prachtig die taart...een echte Emmy taart in roze 🥳
Fijne dag groetjes Ellen

Je@net zei

Erg mooie kaart, Marjan.
Zo is geld geven toch meteen veel leuker. En wat wordt Emmy al groot, leuke foto!

aussie aNNie zei

Lovely card and gorgeous image used.xx
Sweet little one in the photo.xx

KarinsArtScrap zei

schitterende kaart en gekleurd Marjan en wat een vrolijke foto

Gr Karin

Anita van Deur zei

Prachtige kaart Marjan, en leuke verjaardagscadeautjes. Leuke foto van je kleindochter.
Fijne zondag.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat mooi die groene achtergrond bij die rode kardinaalvogel Marjan. Heel mooi gekleurd ook die vogel. Ik zou ook een brede glimlach krijgen van zo'n lekkere taart en alle feestelijkheden ;)
Lieve groetjes Miranda

Monique zei

Wat een mooie kaart. Je achtergrond is super!
En zie je kleindochter toch eens genieten. Daar smelt je toch van....
Liefs Monique

Colien zei

Leuke challenge en tof hoe je de achtergrond hebt gemaakt!
Nogmaals proficiat met de jarigen, leuk idee om het geld in een potje te doen.
Gave foto van Emy met haar taart, beiden zien er goed uit ;)
grtz Colien

Doris knippenenplakken zei

Prachtige kaart met de vogel Marjan!
Proficiat met de jarigen, mooie foto van Emmy met de taart.
Groetjes Doris

Wies zei

Hele mooie inspiratie kaart voor de nieuwe challenge. Prachtige achtergrond waar de kardinaal vogel mooi op uitkomt. En wat een leuk potje heb je voor de verjaardag van je dochter gemaakt. En je kleindochter staat inderdaad stralend op de foto met haar verjaardagstaart.
Groetjes, Wies

Pat zei

A beautifully coloured red cardinal Marjan and love the stencilled background and can see what you did to give the impression of the blue sky through the leaves which worked really well, and also great gifts for your daughter and granddaughter's birthday and what a wonderful cake for Emmy too. x

Ans Gilbert zei

Echt een mooie achtergrond, superleuke kaart. Goed idee dat geld in een versierd potje en wat een mooie foto van Emmy met heerlijke taart,
Groetjes
Ansx

Kaartenkraam zei

Oooh jij hebt een Kardinaal in het echt gezien, geweldig, lijken me zulke mooie vogels.
Je kaart is ook een beauty, heel mooi gekleurd en de achtergrond heel mooi gemaakt.

Leuke foto van Emmy die helemaal in haar nopjes is met de mooie taart en zo'n potje is toch veel leuker geven dan geld in een envelop, leuk gedaan.

groetjes van Ank

Diny zei

Van harte gefeliciteerd met je meisjes Marjan....een dubbel feestje!
Je kaart is prachtig....zo mooi gedaan met de achtergrond.
Ook het glazen potje is erg leuk....wat een goed idee!
Groetjes Diny

GerJanne zei

Wat leuk dat je deze vogel ook in het echt hebt gezien. Is het een rode kardinaal? Je kaart is prachtig met die overlappende stencils. Zou ik niet zo snel opkomen.
Gefeliciteerd nog met de dames! Leuk om zo geld te geven, in zo'n potje. En Emmy is helemaal jarig! Heerlijk he...daar kon ik bij mijn eigen kinderen ook zo van genieten.

Trijntje zei

Wat een geweldig leuke kaart heb je gemaakt Marjan. De vogel valt wel op. Heel erg mooi. Leuk dat je vogel eens in het echt gezien hebt... Dat valt niet altijd mee met vogels . Ook al hebben ze een opvallende kleur. Wat een leuk presente heb je gemaakt. Lekker freubelen toch... Je kleindochter staat er stralend op. Fijn dat jullie het gezellig hebben kunne vieren. Groeten Trijntje

Nicole Parmentier zei

Wat gaaf dat je deze vogel ook in het echt hebt gezien! De roodnuances zijn prachtig gelukt. Ook het blad met de zon die erachter schijnt zie ik er helemaal in terug hoor. Ik krijg al weer helemaal heimwee naar Frankrijk waar ik op mijn ligbedje onder de bomen lag.. (die kardinaalsvogel zat er niet bij hoor!). Het potje geld is ook leuk, veel leuker dan een envelopje toch?! En de tik-tok-taart met die grote smile erboven.. heerlijk!

Sue Lelli zei

I told you I LOVED this card on Instagram and I wanted to say how much I love that smile with that Gorgeous birthday cake!

Irene zei

Marjan, er staat géén datum bij de challenge...tot wanneer loopt hij?
XxIrene