zondag 28 februari 2021

DCL#342

Wat een mooie slimline bloemen kaartjes zagen wij voor onze Dutch card lovers challenge van  Yvonne.
De nieuwe challenge is van Anja en zij wil graag dat er gestempeld wordt op designpapier.

Dit het voorbeeldkaartje:


Ik maakte deze kaart:


De achtergrond is een heel oud papiertje, merk geen idee. Maar het was neutraal en leende zich prima voor mijn doel. De Berries stempel van Penny Black heb ik met grijze Stazon inkt driemaal gestempeld. Een ervan gekleurd met Polychromos potloden. Nog wat kleine stempels op de voorgrond en een tekst en wat spetters.
De kaart ging naar de familie van een lieve buurvrouw, die al net zo lang in onze straat woonde als wij en onlangs overleed na een niet te winnen strijd.

Op ons blog de kaartjes van onze GD Ank en van mijn teammaatjes. We hopen natuurlijk dat jullie weer meedoen!
---------------------------

Hebben jullie ook zo genoten van het heerlijke weer van vorige week? Ik wandel elke dag en deze week drie keer een wat langere wandeling. Een ervan met een buurvrouw hier in de buurt, de tweede met Rob op landgoed Voorlinden in Wassenaar ( Meyendell en Wassenaarse slag was ondoenlijk en overvol) en de derde met een vriendin in het Buytenpark in Zoetermeer (gemaakt op een voormalig vuilstortplaats). Echt heerlijk!Nog een fijne dag! Woensdag kapper voor mij!!😃 Denk dat die het heel druk hebben voorlopig...

Groetjes,


M@rjan

29 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Het is zo`n mooie stempel van PB, je kaart is prachtig!
Mooie foto`s je hebt vel km gemaakt.

Irene zei

Leuke challenge en je rode bessen springen er uit tegen de rustige achtergrond!
Mooie foto's Marjan, prachtwandelingen zo te zien!
XxIrene

Martha zei

Wat mooi gemaakt deze kaart, Marjan!
Prachtig zoals de tak met besjes eruit springt!
Mooie foto's van je wandelingen, heerlijk he dit prachtige weer!
Liefs Martha

Marja Sch zei

Wat een super mooi kaart is dit geworden. De besjes komen zo mooi van het papier. Heerlijke foto’s van een fijne wandeling. Fijn dat je naar de kapper mag. Ik mag na deze week weer. Ze zat al aardig vol, zelf knippen durf ik niet echt. Wel lekker even naar de osteopaat om alles even los te maken en op zijn plek te zetten. Groetjes Marja

Kaartenkraam zei

Super mooi gemaakt! Heel mooi gedaan met die 'schaduwen', het dessinpapier is hier heel erg geschikt voor.
Je mooie foto's had ik al op facebook gezien.
Fijne dag!

groetjes van Ank

Scraptastisch zei

Ik heb gister een slimline kaartje gemaakt whaha te laat! Geeft niet ben toch lekker bezig geweest. Je hebt een prachtig challenge voorbeeld gemaakt Marjan, maar of ik hier iets mee kan?? Heel lief om dit kaartje te maken voor de familie, doet altijd goed als je laat weten aan ze te denken. Ja natuurlijk ook nog momentjes genoten van het heerlijke weer en jij hebt ook al van die prachtige natuur foto's om te laten zien! Heerlijk je mag ook naar de kapper ik a.s vrijdag na 4 maanden pppffffttt zo lang nu!
Fijne zondag vandaag,
xx Gerie

KarinsArtScrap zei

een prachtige kaart Marjan en hele mooie foto's

Gr Karin

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje voor de nieuwe challenge weer een techniek die ik niet ken maar zeker ga proberen
mooie foto's heb je gemaakt
groetjes ellen

Trijntje zei

Wat een prachtige kaart leuk om zo op dp te stempelen en te kleuren. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt. Ja je moet even zoeken naar rustige plaatsen om te wandelen.. Hier bij ons is er meer ruimte... Genieten... Groeten Trijntje

Annerieke zei

Ohh ik vind je kaart geweldig Marjan! De stempel van de bessen is een plaatje, heb je ook mooi ingekleurd. Deze kaart zal zeker tot steun zijn.
Je mag woensdag al naar de kapper, wat kun je daar naar verlangen hè, ik mag de 8e, gelukkig net op tijd voor mijn verjaardag, hihi.
Prachtige foto's van je wandelingen, wat is er toch altijd veel moois te zien buiten, vind je ook niet? Wij hebben afgelopen week 2 keer ransuilen gezien, hahaha, ik sta dan bijna te springen van enthousiasme, zo bijzonder.
Groetjes, Annerieke

Marfien zei

Mooi papier om op te stempelen, de bessen passen er mooi bij
Heb mijn kaart gelijk afgemaakt, dit idee lag al op tafel maar ik was er nog niet aan toegekomen, plaats hem komende week

Ans Gilbert zei

Wat een mooie kaart met de bessen stempels, ook heel mooi ingekleurd.
Je prachtige foto's zag ik al op FB..
Dinsdag pedicure, donderdag kapper voor mij..
Groetjes
Ansx

Creanita60.blogspot.nl zei

Schitterend zoals je de besjes ook als schaduw erachter hebt gestempeld de rode knallen van het papier af het is een hele mooie kaart.
En fijn hè weer naar de kapper ik mag zaterdag weer.
En woensdag privé shoppen het blijft bizar en door mijn ziekte toch ook wel spannend.
Fijne avond nog!
Groetjes Anita

Els zei

Wat een schitterende kaart heb je gemaakt met de stempels op het desigpapier en de tak met de prachtige besjes komt zo mooi uit!
Heel lief om de familie zo'n mooie kaart te sturen.
Prachtige natuur foto's heb je gemaakt van jullie wandeling. Ook wij hebben gelukkig wat kunnen genieten van het mooie weer, maar vergeten foto's te maken.
Groetjes, Els

aussie aNNie zei

Great photos Marjan, Lovely card, gorgeous colours and love the stamps used. xx

Sarah zei

Prachtige kaart! Soms is het leven zo oneerlijk en wordt de strijd niet gewonnen ... Dit kaart steekt een hart onder de riem x mooi. Xxx

Colien zei

Leuke challenge weer en je kaartje is prachtig, mooi die stempel!
grtz Colien

Trudy zei

Wat een prachtig kaartje en wat staat dat stempel goed bij het papier! Mooie foto's heb je gemaakt! Ik heb ook al een afspraak staan bij de kapper maar dat duurt nog even want ze zaten bomvol!
Groetjes Trudy

Nicole Parmentier zei

Wat vind ik je kaartje prachtig Marjan! Ik dacht dat de bessen in de achtergrond bij het papier hoorde (vond het al zo mooi erbij passen..) maar lees nu dat je die ook gestempeld hebt. Prachtig gedaan!!
Ik heb sinds kort een stappentellen op mijn telefoon en probeer iedere dag minimaal de 6000 te halen. Met de hond en een luisterboek.. heerlijk vind ik het, zeker als het zonnetje schijnt!

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Een heel mooi kaartje Marjan, mooi ook met de zachte schaduw-besjes op de achtergrond!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Mooi zoals je de besjestak meerdere malen gestempeld hebt Marjan. De ingekleurde tak is een mooie blikvanger. Prachtige natuur om in te wandelen en van te genieten getuige de mooie foto's.
Lieve groetjes Miranda

Diane zei

Beautiful stamped card design Marjan, love the pictures, your walk sounds delightful.

Hugs diane

Je@net zei

Een pracht van een kaart, Marjan.
En wat een mooie foto's!

Monique zei

Wat een leuke challenge. Ik ga zeker meedoen. Jouw kaart is een prachtig voorbeeld. Jij kunt al op tijd naar de kapper. Ik kan 17 maart pas terecht. Nog even dan ben ik over de rot lengte heen en vind ik het zonde om af te knippen....hihihi.
Lieve groetjes, Monique

Angelique zei

Schitterende kaart, mooi hoe de besjes tot hun recht komen. Leuke challenge, zou ik zelf niet snel opkomen. Mooie foto's maakte je tijdens jullie heerlijke wandelingen.
Wat zal je blij zijn als je woensdag naar de kapper kan, ik mag volgende week dinsdag.
lieve groetjes Angelique

Maaike Huisman zei

Hallo Marjan,
Jouw kaart wordt ook op FB geplaatst, en dan denk, ik ga wel even naar je blog. En dat blijft er dan eerst weer bij. Wat een mooie stempel is dat van Penny Black. Toen ik de opdracht zag, was dat ook mijn eerste gedachte, om daar een stempel van te gebruiken.Moet nog.
Jouw kaart vind ik mooi met die grijze gestempelde ondergrond erbij.
Ik denk dat de ontvanger het wel met me eens zal zijn.
Een kaartje krijgen in zo`n situatie is altijd fijn.
Hartelijke groeten van Maaike

Pat zei

Those beautifully coloured berries really pop on the pretty softly patterned bluey grey dp Marjan and you have given them wonderful dimension with super highlights and shading. Glad you have had some good walks in the last few days and some great photos of where you went too. Lucky you to have a hairdresser's appointment in a few days. The last time I had my hair cut was just before Christmas and I have to wait until the 21st April before I can go again. I am reduced to pulling it back in a ponytail..not very flattering when you are nearly 70...lol. x

Ina ( Frysk Famke ) zei

Schitterend Marjan,

De rode bessen komen prachtig uit

Gerrina zei

Zo knap en mooi hoe je die besjes hebt gekleurd; die lijken net geplukt te zijn! En het papier versterkt dat effect alleen maar! Groetjes, Gerrina