donderdag 19 oktober 2023

Kerst in het bos


Ik heb niet zo heel veel cute stempels, maar vind ze leuk en gebruik ze ook met regelmaat. Omdat ik niet zo voorstander ben van elke keer iets nieuws en vind dat stempels best vaker gebruikt kunnen worden dan een korte periode, heb ik een set van My favorite Things weer eens tevoorschijn gehaald. En maakte deze kaart ermee:


De achtergrond van het bos heb ik eerst gemaakt met Copicmarkers, daarna met witte verf sneeuw erop gespetterd. Dat laatste blijf ik knoeiboel vinden, ook al gebruik ik een doos en doe een schort aan. Maar okรฉ, ik wil het ... dus niet zeuren :) Blij konijn en vogeltje ook met Copics natuurlijk en na uitknippen opgeplakt. Meer had de kaart niet nodig, behalve het wensje en misschien maak ik er meer, want ik vind dit leuk om te doen.

Deze mag meedoen met 52WTC

-------------------

Verder ben ik bezig geweest met het reorganiseren van stempels en stansen. Stansen beter uitgezocht en twee Art Bins erbij, makkelijker te vinden.
Stempels uitgezocht op soort, waar het kon de DVD hoesjes verwisseld voor plastic zakjes van Avery Elle met een kartonnetje erin en een labeltje. Soort bij soort in een mandje. Daar ben ik het meest blij mee, want wat scheelt dat in ruimte en wat is het makkelijk te vinden.



Groetjes en fijne dag en mocht je nog mee willen doen met onze Liftchallenge, morgen is de sluiting!

XX

M@rjan

33 opmerkingen:

Martha zei

Wat een leuke kerstkaart Marjan
Zo leuk met die stempeltjes
Af en toe een beetje herorganiseren kan geen kwaad des te blijer word je van het knutaelen, ik doe het ook graag
Liefs Martha

Caroline Cards zei

Een super leuke kerstkaart en wat mooi gekleurd. Het lijkt me een handig systeem voor je stempels. Ik zoek me wat af in mijn dozen!
Groetjes, Caroline

Annemarie en Merit zei

Wat een plaatje van een kaart!! die achtergrond zo mooi gemaakt..WOW.
schattig dat kleine vogeltje en huppellende konijntje...
Fijn alles weer georganiseerd en opgeruimd.
Gezellig dat je er vandaag bij bent met een wekelijkse kerst/winterkaart, lieve groeten Annemarie en Merit DT52WTC.

Creaellenknutselsite zei

oooh wat een mooi kaartje met de mooie bosachtergrond en het blije konijntje, je hebt alles weer netjes in je mandjes zitten ik heb ook alles in zakjes ik hoef bijna nooit te zoeken heerlijk is dat hรจ
groetjes ellen

KarinsArtScrap zei

wat een prachtige kaart Marjan.
en ja zo die mandjes zie er super uit en makkelijk

gr karin

Els zei

Een super leuke kerstkaart en prachtig is deze gespetterde achtergrond erbij.
Heel mooi met deze takjes. Ook je konijntje en vogeltje komen nu prachtig uit.
Je hebt je stempels en stansen netjes gesorteerd, maar dat is een flinke klus.
Fijne dag en groetjes, Els

alma.heijenk@gmail.com zei

ik vind het een supermooi kaartje geworden, vooral de achtergrond.
zo af en toe ruim ik mijn kasten op, gooi soms wat weg en herschik de boel. nadeel is dat ik dan niet meer weet waar ik het neergezet, neergelegd heb. alles zit wel in hoesjes en per merk bij elkaar. dat werkt voor mij wel goed.

Marja Sch zei

Wat een prachtige kaart heb je gemaakt met de stempeltjes van MFT. Ze zijn idd te leuk om niet vaker te gebruiken. Heel knap zoals je die takken hebt gemaakt met copics. Heerlijk he dat uitzoekem en opnieuw ordenen. Groetjes Marja

Antjes kaartcreaties zei

Wat een prachtige kerstkaart Marjan! Wat heb je de achtergrond mooi gemaakt met de copics. Super lief tafereeltje met die leuke stempels.
Groetjes Antje

Trijntje zei

Prachtige kaart Marjan. Leuke achtergrond met de takken. En de stempeltjes passen er zo mooi op. Ik moet ook nog verder opruimen met de mallen… maar komt er even niet van… probeer eerst wat mallen te verkopen… .. het blijft altijd een dingetje .. hoe je het gemakkelijkst je spullen kan opruimen… en dat je ze weer gemakkelijk kan terug vinden. Jij hebt drie nette mandjes. Groeten Trijntje

Kaartenkraam zei

Dat ziet er top georganiseerd uit, ik ben er ook wel aan begonnen maar het kost nogal veel tijd en ik heb veel losse stempels en mallen die ik tweedehands heb gekocht.
Je kaart is weer prachtig zo schattig die figuurtjes en die dennentakken heb je geweldig mooi getekend!
Voor dat spetteren heb ik een waaierpenseel aangeschaft maar nog niet gebruikt, als je het in filmpjes ziet doen lijkt het altijd heel gemakkelijk zonder knoeien.

groetjes van Ank

bolletjelucky.blogspot.com zei

Superleuk deze mooie kerstkaart, de vrolijkheid spat ervan af. Evenals de witte verf begrijp ik ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. Zeker alles blijven gebruiken, je kan er toch steeds weer iets anders van maken. Gaaf zoals je alles gesorteerd hebt, heel overzichtelijk inderdaad, het nodigt zeker uit om ze er sneller bij te pakken.
Gezellig je weer te zien bij 52 WTC Marjan.
Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

Jantine zei

Heel mooie kaart, Marjan! En oudere stempels zijn nog altijd hartstikke leuk om te gebruiken. Ze willen ons alleen verleiden met steeds weer iets nieuws (en dat lukt ook regelmatig...). Dat gespetter herken ik wel, altijd kliederen.
Mooi sorteer systeem. Ik heb mijn kerststempels in een schoenendoos staan, met tab-kartonnetjes ertussen met het thema. De andere stempels zitten in documentenkoffertjes, maar het is niet helemaal naar mijn zin.
Het blijft altijd zoeken naar het beste opbergsysteem.
Leuk dat je weer meedoet met 52WTC.
Groetjes
Jantine DT 52WTC

Trudy zei

Super lief en mooi kaartje!
Bij mij zit alles in dozen en ik zoek me altijd een ongeluk!
Je hebt gelijk dat je je stempels meerdere keren gebruikt.
Ik heb net mijn derde vogeltjeskaart geplaatst!
Groetjes Trudy

marian zei

Een prachtige kerstkaart met dat schattige konijntje en vogeltje.
Prachtig ingekleurd. Ja wat is het meest praktische opbergsysteem, dat blijft bij mij ook nog steeds de vraag. Al diverse manieren geprobeerd maar nog steeds niet het perfecte gevonden.
Groetjes van Marian.

Lia zei

Ik vind je kaart echt enig!! Zo mooie gemaakt. En je opbergsysteem? Echt goed hoor: het kost even tijd maar dan heb je ook wat. Ik zou het ook moeten doen, maar ik kan alles (nog) vinden, dus ik wacht nog even op een mandje met tijd!
Lia xx

carla zei

Een supermooie kerstkaart.
Echt erg leuk gemaakt.
Handig de sorteerbakjes.
Groetjes,
Carla

Anoniem zei

Een leuk kaartje en die oude stempels doen het prima vind ik ook! Ik doe ook niet iedere keer mee met de nieuwe aankopen. Het is vaak weer een variant van het oude. Het opbergen vind ik ook wel een dingetje. Ik heb ze in een map in een hoes zitten op een geplastificeerd vel met de plaatjes eronder. Gaat wel maar niet heel overzichtelijk. Eens in de zoveel tijd verander ik ook wel! Fijn dat je weer meedoet met 52WTC. Groetjes Marijke

Ellen zei

Hoi Marjan, wat een prachtig exemplaar heb je weer getoverd…supermooi hoe je de takjes hebt gestempeld…zeer geslaagd hoor!
Ook stoer hoe je je stempels op order hebt gebracht, helemaal top! Ik begin er ook steeds aan maar dan heb ik weer een nieuwe kaart gemaakt i.p.v. haha. Ik heb zoveel zooi dat er geen doorkomen aan is. ๐Ÿ™ˆ
Het is zooo zonde om veel weg te gooien, het heeft allemaal geld gekost en best veel ook..veel gebruik ik niet meer ๐Ÿคท๐Ÿผ‍♀️.
Jij was iig lekker bezig.
Groetjes Ellen

Ingrid Reyners zei

Heerlijk dat het weer georganiseerd is, ik moet daar ook nog eens wat op verzinnen, nu alles bij elkaar, en ik ben meer tijd kwijt met zoeken dan een kaartje maken. Je kaartje met de mooie achtergrond en de grappige stempeltjes van MFT is leuk geworden. Bedankt dat je meedoet bij 52WTC. Groetjes Ingrid.

Diny zei

Prachtig kerstkaartje Marjan!
Wat een leuk opbergsysteem voor je stempels!
Groetjes Diny

Pat zei

I love your cute rabbit and bird and the background pine branches, snow and spattering for the falling snow look really pretty. I have tried spattering with a Posca Pen but I made an awful mess as the pen just flooded and the white ink went everywhere so haven't tried that since..lol. x

joke zei

Geweldige kaart met de mooie achtergrond. Heerlijk weer alles op orde in je knutsel ruimte.
Groetjes Joke

Margreet zei

Ik word helemaal blij van je mooie, vrolijke kaartje. En spetteren blijft een vieze boel, maar maakt alles vaak wel leuker.
Ik ben al heel lang van plan om te gaan sorteren, zowel stempels als stansen. Al weet ik vrij goed alles te vinden. Maar ik heb zoveel dat ik er eigenlijk geen gat in zie, dus .....
xxx Margreet

Doris knippenenplakken zei

Wat een geweldige kerstkaart met deze mooie stempels.
Groetjes Doris

Marjolijn van Elsberg zei

Wat een vrolijk kerstkaartje, en dat spetteren, zo herkenbaar. Heerlijk dat je alles weer gesorteerd hebt, ik blijf er mee bezig moet eigenlijk heel veel weg doen maar ik krijg er altijd spijt van dus dat doe ik gewoon niet meer. Mogen mijn kinderen ooit doen, hihi. Maar fijn dat je alles weer kunt vinden nu.

Marfien zei

En weer een vrolijk kerstkaartje erbij, af en toe iets anders doen houdt ons van de straat . . .

Renate zei

Kijk dan toch wat een scheetje. Het is een waanzinnig leuke kaart.
Volgens mij bestaat mijn hobbycollectie voor het grootste gedeelte uit cute stempels. Ik ben het helemaal met je eens, dat ook de 'oudere' hobbyspulletjes nog heel goed gebruikt kunnen worden.
Zo af en toe heeft de hobbykamer weer eens even een update nodig. Stiekem is dat ook wel een heerlijk werkje om te doen. Fijn dat je weer wat overzicht hebt.

-xies- Renate.

Ans Gilbert zei

Wat een mooie en vrolijke kerstkaart heb je gemaakt met de cuties en een gave achtergrond.Goed om te reorganiseren dat ga ik ook doen in mijn nieuwe hobbykamer, maar eerst vooral veel wegdoen, dat zijn dan spullen die ik nooit meer gebruik,
Groetjes,
Ansx

Rajani Rehana zei

Beautiful blog

Wies zei

Wat heb je een mooie achtergrond gemaakt. Prachtige kaart met dat leuke vogeltje en schattige konijntje.
Handig systeem om je stempels zo op te bergen.

Marlies zei

Een hele mooie vrolijke kaart met de schattige stempeltje en wat heb je een prachtig achtergrond gemaakt met alle takken. groetjes, Marlies

nicolevb zei

Oh wat een goed idee om de kersttakken zelf te tekenen
Ik vind ze prachtig
Zo ook jouw kaartje

ja systemen ben ik ook een ramp in
Ik heb mijn stempels en stanzen in bakken op mijn buro staan
Op thema's op dividers
En dan denk ik dat ik georganiseerd te werk ben geweest.
En dan zoek ik die ene stempel en kan hem dan nog niet vinden aaaargggh