zondag 26 november 2023

DCL #379

We gaan vandaag van start met de laatste challenge van Dutch card lovers voor dit jaar. Yvonne was aan de beurt om er een voor ons te bedenken en dit is wat ze graag wil zien:

De weken van het maken van de (laatste) kerstkaarten breekt aan! Dus een KerstChallenge kan niet ontbreken! Mijn challenge voor jullie: Maak een kleurrijke kerstkaart! Gebruik eventueel het moodboard ter inspiratie.Leuk! Ik vind kerstkaartjes in niet traditionele kleuren ook mooi, dus ging aan de slag in lekker roze en andere pasteltinten, in een andere vormpje dan meestal:


Ik gebruikte er een mal van Crealies voor (het pop-up doosje) en schattige stempels van My favourite things: This hug's for you, de witte boompjes en sterren van een ander merk. De grote boom ook van MFT uit een andere set.
Ik  heb het doosje wat aangepast aan de voorzijde met de halve boog, omdat ik het niet mooi vond dat je zo meteen op de "platformpjes"  met figuurtjes keek.
 Alles gekleurd met Copics.

Ik denk dat deze naar mijn mijn dochter Claire en kleinkind Emmy gaat :) Weet zeker dat zij dit leuk zullen vinden. 

Op ons blog vind je de mooie kaartjes van mijn teammaatjes en vind je alle info.

---------------------------

Gisteren een flink deel van de dag met Emmy voor de laatste keer de Sinterklaas surprise geknutseld. Volgend jaar gaat ze naar de middelbare school. Ik zal het missen! Ze wilde een parfumfles maken, liefst van Dior. We hebben weer flink gewerkt en Emmy glom van trots op het resultaat. Het dopje kan eraf en eronder zit een spuitgedeelte, dat was nog het meeste werk.  Het liefst wilde ze hem zelf houden :) :) Dus misschien gaan we er nog wel een maken, maar dan veel kleiner voor op haar bureautje.
Goed weekend!

M@rjan

25 opmerkingen:

Je@net zei

Super schattig kaartje, Marjan. Heel leuk gedaan en het gaat zeker in de smaak vallen bij de dames.
De surprise is echt heel tof. De ontvanger zal er blij mee zijn en ik kan me voorstellen dat ze graag een kleiner exemplaar voor zichzelf wil. Isabel is ook al bezig met de surprise. Het wordt een make-uptafeltje, zo leuk. En wat is Emmy toch ook al groot geworden, het gaat allemaal zo hard!
Fijne zondag!

Martha zei

Wat een leuk kerstkaartje Marjan
Zo schattig in die keuke kleurtjes, ook het model vind ik leuk!
En wat een mooie surprise hebben jullie gemaakt, daar zal Emmy mee scoren zeg! Leuk meisje is het, zo fris!
Liefs Martha

KarinsArtScrap zei

wat een mooie vrolijke kaart Marjan super lief

gr karin

Hobby Hoogland zei

Wat een mooie kaart en dat in het roze helemaal mijn kleur.
De surprise is ook prachtig , leuk om dit samen te doen.
groetjes Marjan.

Creaellenknutselsite zei

wat een schattig kaartje met de leuke stempeltjes en leuke kleurtjes
wat een gave surprise heb je gemaakt met je kleindochter
groetjes ellen

Scraptastisch zei

Kleurrijk is je kaartje zeker en wat goed bedacht die halve boog aan de voorkant! Emmy zal deze kaart prachtig vinden! Weer een fase afsluiten om samen surprises te maken, maar wie weet eerste klas voortgezet trekken ze ook nog lootjes! Het is een geweldige surprise geworden en nu maar hopen dat het andere Pietje voor haar ook een mooie surprise maakt! Wat is ze al groot geworden, de tijd gaat zo snel!
xx Gerie

Angélique zei

Een superzoete kerstkaart, heel mooi gemaakt, daar ben jij ook wel een tijd zoet mee geweest 🤭. Er is veel te zien, erg leuk.
En of je kleindochter glimt van trots! Het is een heel mooie surprise geworden. Gezellig, zo samen knutselen!

Irene zei

Een superleuke vrolijke challenge jullie laatste en ALLES op jouw bijdrage is OOOOW sooo cute!!!
Wat heerlijk de surpriseknutseldag met Emmy, zie haar toch geconcentreerd bezig zijn én glunderen met de gave mega-parfumfles 🥰. Dag f het de laatste keer is.... Sint komt elk jaar dus er is vast nog wel iemand te verrassen de komende jaren!
Fijne zondag XxIrene

Gerrina zei

Zo zoet voor een kerstkaart; heel anders als fat je zou verwachten, maar: het werkt goed!
Leuk samen knutselen en een gelikte surprise zo! Fijn weekend!

Cards by Cindy zei

Zowel de kerstkaart als de suprise zijn helemaal top!

Margreet zei

Wat een supergave kaart heb je als voorbeeld voor de challenge gemaakt!
Zo te zien geniet Emmy ook van het knutselen, dus als ze naar de middelbare school is, komt ze vast nog wel langs om gezellig met oma bezig te zijn.
Die surprise ziet er geweldig uit. Net echt!
xxx Margreet

Pat zei

What a great shaped card Marjan and so pretty in pink with all the cute added images with also the trees, little house and snowflakes..a beautiful card. What a fabulous perfume bottle Emmy made and no wonder she was proud of the finished result. Hope you have a very enjoyable Sinterklass. x

Marfien zei

gezellig doosje met een kaartje erachter, goed idee voor een klein cadeautje
De surprise van Emmy mag er ook zijn, en je weet het: jong geleerd is . . . .

Kaartenkraam zei

Hartstikke leuke kaart, mooi modelletje en die kleurtjes zijn supertof! Echt een leuke kaart voor een gezin met kind(eren) dus je dochter en kleindochter zullen het vast en zeker kunnen waarderen.
Och nee toch, gaat Emmy volgend jaar al weer naar de middelbare school!!! Wat gaat dat toch hard! Die surprise is geweldig geworden, net echt.

groetjes van Ank

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een superleuke kerstkaart in vrolijke kleuren. Die stempeltjes zijn haast te schattig hihi. Gaaf die parfumfles die je samen met Emmy gemaakt hebt. Ze zit vol concentratie te plakken zie ik wel. Joh, nu al het laatste jaar, pfft waar blijft de tijd.
Lieve groetjes Miranda

Marja Sch zei

Wat een schitterend kerstdoosje heb je gemaakt. Die gaat Emmy vast heel leuk vinden. Heerlijk hoor om zo samen met je kleindochter een surprise te maken. Jammer dat het het laatste jaar is. Groetjes Marja

Diny zei

Wat leuk dat je samen met Emmy bent gaan knutselen Marjan!
Ze zit zo lekker te werken....daar geniet je van he!
Je kaart is prachtig!
Ik ben er mee bezig....moeilijk voor mij om met felle kleuren te werken!
Groetjes Diny

Rhodé zei

Wat een kunstwerk is je kaart geworden. Leuk de merken gecombineerd. En de surprise al klaar. Zover zijn wij hier nog niet. Komende week nog even flink aan de slag. Die van Emmy is in ieder geval prachtig!

Els zei

Je hebt een kleurrijke kerstcreatie gemaakt en ziet er prachtig uit. Denk dat Clair en Emma deze heel mooi zullen vinden. Wat vliegt de tijd dat Emmy volgend jaar naar het voorgezet onderwijs gaat.
En wat is het dan leuk om samen zo'n mooie surprise te maken. Ziet er heel mooi uit.
Heerlijk nagenieten en groetjes, Els

GerJanne zei

Wat een leuke challenge is het! Een vrolijke kerstkaart. Je voorbeeld is echt heel vrolijk! Geweldige kleurencombinatie.
En die Emmy, groep 8 alweer. Kun je je toch bijna niet voorstellen. Laatste keer surprise op de basisschool.
Ze heeft er heel geconcentreerd aan gewerkt, dat zie je wel. Een heel gaaf resultaat.
En dank je wel voor de mooie kaart die ik kreeg! Met dat foil, geeft het zo'n chique uitstraling! Helemaal leuk met dit weer, want je ziet het zo goed glimmen, het geeft bijna licht...

Caroline Cards zei

Een mooie vrolijke kerstkaart en de kleuren zijn zóóóó leuk. Wat een mooie parfumfles en ik kan me voorstellen dat Emmy er ook een voor haarzelf wil.
Groetjes, Caroline

Femminde zei

Wat een super leuke en gave pop up kerstkaart!!
En wat gezellig en super leuk om samen met je kleindochter een surprise te maken. En wat voor een. Zo gaaf is deze geworden. Daar kan niemand tegenop.
Hier ook de surprises al klaar. Alleen nog 2 gedichten.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Wies zei

Een hele leuke kerstkaart in deze kleuren en met schattige figuurtjes. Ook een mooi model pop-up doosje. Wat een mooie surprise in de vorm van een parfumfles. Ik kan me voorstellen dat Emmy er ook nog een voor haarzelf wil maken.

Doris knippenenplakken zei

Wat een prachtige super leuke vrolijke kaart .
Leuk samen knutselen met je kleinkindje. Gr Doris

Marjolijn van Elsberg zei

Wat gezellig met je kleindochter knutselen voor de surprise en wat is het een prachtige fles geworden. Ik begrijp wel dat ze die wil houden, hopelijk krijgt ze ook iets moois terug. En je kaartje te leuk so cute, ik hou ook van Lawn Fawn maar kom er nooit aan toe.