zondag 31 januari 2021

DCL#340

Bij Dutch card lovers staat de nieuwe challenge weer klaar! Aan de vorige van Ellen met de strookjes werd door veel kaartenmaaksters deelgenomen en deze nieuwe is ook alweer zo leuk. Nicole bedacht hem:

De uitdaging is Trio-colorblocking oftewel een achtergrond in 3 kleurvlakken


Hieronder een filmpje van Laurie Willison voor Papertrey Ink met daarin de uitleg van drie verschillende technieken maar je mag natuurlijk ook andere materialen of technieken gebruiken als de achtergrond maar duidelijk uit drie kleurvlakken bestaat. 



Ik heb voor deze challenge gekozen voor werken met cardstock:






De grote letters zijn "gesandwiched" met zwart en groen. De blaadjes en bloemen stansen zijn van MFT. Het grote HI is dacht ik van Ali en vond ik hier leuk bij.
Aangezien Nicole zelf altijd haar kaarten zo mooi aan de binnenkant versiert heb ik dat nu ook gedaan. Leuk bij het zwart van de binnenkant.

De kaartjes van onze GD en van mijn teammaatjes zijn allemaal anders, je kunt hier zoveel kanten mee op! Ga meer eens kijken en doe vooral mee. Succes!

Het is lekker koud, maar gelukkig ook zonnig, dus vanmiddag maar weer even een eindje lopen. Ik probeer het echt zo vaak mogelijk te doen. Net als elke ochtend gymmen, ik merk dat dat voor mijn rug heel goed is en het is nog leuk ook. 

Fijne week !

M@rjan

29 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Prachtige kaart in mooi kleuren Marjan, fijne zondag.

Je@net zei

Leuke uitdaging en een super mooie kaart, Marjan!

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje in de lekker vrolijke kleurtjes
groetjes ellen

Kaartenkraam zei

Wat een kleurenpracht, lekker knal! Het zwart geeft de kaart het goede contrast en leuk ook die binnenkant.
Fijne zondag!

groetjes van Ank

Cornelie zei

Wat een gaaf kaartje weer zeg. Wauw. Knalt van het scherm af! Zou zo maar een Nadientje geweest kunnen zijn ;-)
Wat knap van je om dat iedere dag zo te doen!! Nu ik nog ;-)
Geniet van het weer en je zondag XXX

Martha zei

Wat een mooi kleurig kaartje, Marjan!
Heerlijk buiten wandelen wij zijn vanmorgen al een eind geweest
Ja beweging is goed voor iedereen
Fijne dag liefs Martha

Rosalien Zwackhalen zei

Wat gaaf weer Marjan, ook heel leuk dat je het doogetrokken hebt naaar de binnenkant van de kaart.

Goed bezig Marjan met in beweging zijn. Wandelen probeer ik ook zoveel mogelijk te doen bij ons in het bos. Gymmen moet eigenlijk ook maar kan mij er nog toe zetten. ;)

Rhodé zei

Je kaart is prachtig, Marjan! De kleuren knallen er lekker uit in combinatie met het zwart. Ik herkende de bloemen van MFT. Leuk dat je ze op deze manier gebruikt hebt door deels te stempelen op de uitgestanste bloemen. Heel mooi!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Mooi zo die kleurblokken met cardstock Marjan. Mooie kleurencombinatie en dat zwart heeft een pittige uitstraling vind ik. Ook de binnenkant is een plaatje, leuke uitdaging weer. Fijne zondag nog.
Lieve groetjes Miranda

Ina ( Frysk Famke ) zei

Zo de kleuren knallen van me scherm.

Ik vind je kaart supergaaf en ik heb de Hi stans ook
en deze komt idd bij Ali weg.

Geniet van de zon en je wandeling.

Noflike dei en groetnis fan Ina

Doris knippenenplakken zei

Wow....Wat een prachtige kaart!
Leuk idee met het mooie cardstock en dan de prachtige bloemen en de leuke tekst, echt een gave kaart Marjan.
Groetjes Doris

daantje zei

Wat een leuk fleurig kaartje. Erg mooi gemaakt.
Het is idd heerlijk wandel weer. Geniet ervan.
X Danielle

Scraptastisch zei

Zo leuk dat jullie allemaal verschillende kaarten hebben gemaakt voor deze challenge en heel leuk om ook de stroken in cardstock te zien bij jou. En natuurlijk mooie bloemen en een heel leuk woord vind ik de ge-sandwichted letters! Het is zo heerlijk buiten heb ook gewandeld, was druk op straat iedereen heeft behoefte aan wat zonnestralen!
xx Gerie

KarinsArtScrap zei

wat een super mooie kaart gaaf ib die 3 kleuren Marjan

gr karin

Irene zei

Wat komen er veel verschillende creaties langs en jouw cardstockkaart met prachtige bloemen springt me tegemoet!
XxIrene

GerJanne zei

Ja, dat is ook zo, jij moet kiezen welk materiaal je gebruikt als je een voorbeeldkaart maakt voor het challengeblog. Wij, deelnemers kunnen alles uitproberen. Ik heb al een achtergrondje gemaakt net, met waterverf. Maar ik ga ook zeker met cardstock aan de gang. Jouw voorbeeldkaart inspireert wel weer!
Ja, wij wandelden vanmiddag ook heerlijk in de zon. EN ik kwam nog een oud collega van het MBO tegen. Elkaar echt 7 jaar niet gezien, blijkt ze verhuisd naar Deventer, vlakbij. Heel leuk, een warme ontmoeting.

Ans Gilbert zei

Prachtige kleuren, prachtige kaart, leuk met de grote tekst en de bloemen. Het was heerlijk wandelweer,
Groetjes
Ansx

Marfien zei

prachtig kaartje weer Marjan, Mooie kleuren bij elkaar. Vanmiddag gewandeld en geknutseld, bij daglicht zie je de kleuren beter, bloggen kan ook 's avonds :-)

Colien zei

Gave kaart en wat een leuke challenge weer!
Vandaag ook lekker gewandeld, met een vriendin een mooie ronde op de Kampina. Bij thuiskomst nog een klein rondje met de honden (die hadden gisteren al een flinke ronde gehad), dus heb er 9.2 km opzitten vandaag. Nu even een blogrondje maken...
grtz Colien

Annerieke zei

Wat een prachtige kaart Marjan, erg mooi is de combinatie van zwart met de andere kleuren, ze komen zo goed tot hun recht nu. Leuk effect geven de letters in 2 kleuren iets verspringend.
Groetjes, Annerieke

Nicole Parmentier zei

Wat mooi Marjan! Gaaf dat je de kleurvlakken schuin hebt laten lopen en de strakke lijnen van de achtergrond passen perfect bij de bloemen die je gekozen hebt. Het zwarte Hi knalt er vanaf! En dan ook nog de binnenkant meegenomen, dan kan het bij mij niet meer stuk ;-)
Gymen doe ik niet maar wel elke dag een ronde met Nuts. Ik probeer minimaal 6000 stappen per wandeling te halen. Onze Nutella wordt ook steeds slanker!

Els zei

Een super mooie kaart met deze kleuren en zo mooi die grote tekst.
Wij hebben ook weer heerlijk om ons dorp gewandeld, want in de bossen is het veel te druk. 11.500 stapjes gezet en ben er weer heel tevreden mee.
Groetjes, Els

Linda zei

Wat een schitterende kaart weer. Leuke uitdaging ook

Willy zei

Ja ik begin de dag ook altijd met een flinke wandeling, tegenwoordig het hoogtepunt van mijn dag haha! Wat een mooie kaart is dit, lekker bold en mooi dat je de binnenkant ook versierd hebt, dat maakt hem helemaal af!

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Ik had hem op Facebook ook al zien staan en natuurlijk op het DCL-blog.. Echt een hele mooie kaart! Gave kleuren en mooi met de schuine lijnen!

Pat zei

Another great technique and love the trio colour blocking, and your bright colours used diagonally across the card look fabulous Marjan, and the pink, green and black together and such pretty stamped and die cut flowers and leaves and the large die cut sentiment with a white stamped and embossed sentiment strip to finish, and the inside is just as beautifully designed as the outside. A gorgeous card Marjan. x

aussie aNNie zei

Sure is a stunning card, great design and colours. xx

Trudy zei

Prachtig kaartje en wat leuk dat je ook aan de binnenkant hebt gedacht!
Groetjes Trudy

Gerrina zei

Lekker strak en heel opvallend deze kaart! Leuke uitdaging weer... Groetjes, Gerrina