zondag 10 september 2023

Pretty Pink Posh: kolibries en fuchsia's

Dank jullie wel voor de leuke reacties op de kerstkaartjes met de embossing hieronder!

Pretty Pink Posh is ook een merk dat ik heel leuk vind, niet alles, maar deze mooie kolibries en fuchsia's heb ik al een poos en ga ik niet wegdoen.




Ik heb ze gekleurd met Copics en op een achtergrond stans met vakjes geplakt. Die worden natuurlijk normaliter met afbeeldingen gevuld, dat deed ik eerder met de muisjes die GerJanne ook heeft, maar deze keer vond ik streepjespapier leuk erbij. De Hello stans in zwart en wit vond ik er goed bij passen.

-----------------

Zijn jullie ook blij dat het nu snel minder warm gaat worden? Ik vind dit weer echt vreselijk. Geen wind en bloedheet... mij zie je niet buiten sinds gisteren, maar binnen met een fan op me gericht. Afgelopen vrijdag golf was geen pretje, ik dacht dat het beter zou zijn 's ochtends, maar omdat er toen ook al geen wind was, was het niet te harden in de felle zon. Een heel pakje zakdoekjes gebruikt om steeds te deppen, zweet dat in je ogen loopt, bah! Ik heb een paraplu op de kar, maar dan nog. Ik doe het niet meer, heb ik me voorgenomen, voel me daarna echt niet prettig en doodmoe. Het moet wel leuk blijven.
Maar gelukkig wordt het beter!!

Groetjes, 

M@rjan

28 opmerkingen:

Creaellenknutselsite zei

wow wat een mooi kaartje met de fucshia en de kolibries zo mooi ingekleurd en de zwart wit gestreepte vakjes geven het net iets extra's
ik ben ook blij dat het van de week minder warm word, heb nu lekker de ventilator aan op gepaste afstand zodat mijn papier niet weg waait, kan ik toch lekker een kaartje maken
groetjes ellen

Anoniem zei

Wow…deze is ook weer prachtig gemaakt, echt super mooi!
Ook met het zwarte streepje erbij.
Ik zei nog dat je heel vroeg moest gaan haha, geen goed advies “I’m so sorry” 🤣
Ben ook blij dat het minder wordt ppff! Ik ben na jaren weer eens op mn fiets gestapt (moest wel mn banden oppompen 🙈) omdat ik het lopen in de hitte zat was. Was wel wennen maar ging goed gelukkig!
Fijne zondag verder,
Groetjes Ellen
Ellen’s Greetingcards

Anoniem zei

Ik mis jou al een poosje bij mij, kun je niet reageren?
Gr Ellen

Crea Astrid zei

Wat een prachtige fleurige kaart heb je gemaakt. Mooie stempels ook, snap dat je die niet wegdoet. Prachtig ingekleurd ook. Ik zie dat je de binnenkant ook hebt voorzien van het papier en stempels. Leuk geheel dan zo.

Groetjes, Astrid.

Margreet zei

Enige kaart met die leuke stempels. Mooi ingekleurd en het staat mooi tegen de zwart/wit gestreepte achntergrond.
Voor mij hoeft die hitte ook niet. Ga toch morgenvroeg een poging tot wandelen wagen, omdat mijn vriendin eind van de week voor 6 weken naar Frankrijk vertrekt. Ga dat toch missen.
Fijne zondag.
xxx Margreet

Wies zei

Je kaart is prachtig met de mooi ingekleurde stempels (ze zijn echt heel leuk, die zou ik zeker niet wegdoen). De zwart/wit gestreepte achtergrond past er goed bij.
Ik zal ook blij zijn wanneer het minder warm wordt. We hebben vrijdag nog een korte wandeling gemaakt bij Lauwersoog naar een uitkijktoren. Het was dat je het grootste deel in de schaduw kon lopen, daardoor was het te doen. Boven op de uitkijktoren was het wel erg heet. We zijn er ook niet lang gebleven.

Irene zei

En nog een keer WOW 😊! Wat een leuk idee met het streep-dp in de openingen (heb net een MFT-blokje gekocht bij Clouds/Cornelie) en die stempels heb ik óók maar zou nóóit op dit idee gekomen zijn. Gaaf ingekleurd Marjan, ik ga hem opslaan!
Het was eindelijk heerlijk op het windstille dakterras maar sinds gisteren en het smogalarm zitten we binnen. Het stonk of er 10 vuurkorven en open haarden aan waren en het Longfonds heeft een app waarop je de luchtkwaliteit van jouw postcode kunt zien: héél slecht dus binnen met de fan op standje hard!
Nog even volhouden en dan stukken aangenamer weer en géén geren met gieters 😉.
XxIrene

Irene zei

PS: wat heb je een leuke nieuwe coupe 🥰🥰🥰

Kaartenkraam zei

Helemaal geweldig vind ik je kaart. Prachtig gekleurd met die felle kleuren en super die achtergrond met vlakjes streepjespapier. Kom er maar op!
De grote tekst past er perfect bij.

Nee die hitte kan ik ook helemaal niet meer verdragen, mij zie je nu niet buiten. Bovendien aan het knooien met de computer, er komt een nieuwe maar al de oude bestanden moeten worden veilig gesteld, ik ben daar zo niet goed in en raak al snel gefrustreerd. Ik zal blij zijn als alles weer draait!
Nu is het behelpen want hij slaat telkens af omdat de processor te warm wordt.
Bij mij staat de ventilator op de computer gericht!!!

groetjes van Ank

Scraptastisch zei

Zo zijn we allemaal verschillend, ik heb een fantastische vrije week gehad, het leek wel vakantie in Spanje maar dan in eigen land. De zon gaat eerder onder en dat is wel fijn dan kan het wat afkoelen s'avonds, alleen vannacht niet zag ik dan krijgen we plaknacht. Nog even vol houden Marjan dan is het tropische weer over! Je kaart is subliem door de zwart/witte streepjes is ie lekker stoer, heel mooi om zo een layout mal te gebruiken. En je prachtige stempelset komt hier heel mooi op uit!
Ik ga een ijsje eten het is hier nog 28 graden 🥵😂
xx Gerie

Scraptastisch zei

Zo zijn we allemaal verschillend, ik heb een fantastische vrije week gehad, het leek wel vakantie in Spanje maar dan in eigen land. De zon gaat eerder onder en dat is wel fijn dan kan het wat afkoelen s'avonds, alleen vannacht niet zag ik dan krijgen we plaknacht. Nog even vol houden Marjan dan is het tropische weer over! Je kaart is subliem door de zwart/witte streepjes is ie lekker stoer, heel mooi om zo een layout mal te gebruiken. En je prachtige stempelset komt hier heel mooi op uit!
Ik ga een ijsje eten het is hier nog 28 graden 🥵😂
xx Gerie

Marfien zei

Een prachtig kaartje, alles zo mooi gecombineerd.
Nog één nachtje slapen en dan koelt het weer af, vanmiddag was het in de zon 35 graden, dat is echt niet leuk meer. Gewoon knutseldag gehouden :-)

Trijntje zei

Je hebt een prachtige kaart gemaakt. Zo mooi heb je de fuchsia’s ingekleurd en de colibrie is er erg leuk op.. Hel3 mooie achtergrond heb je gemaakt.. Wij hebben de afgelopen week veel op de fiets gezeten. En gepauzeerd in de schaduw. Dat was goed te doen. Gisteren was hier bij ons thuis wat wind en in de schaduw was het prima uit te houden.. vandaag in de schaduw gebleven… maar wat rustig aan met dit warme weer. Groeten Trijntje

Gerrina zei

Ik kijk ook uit naar minder warm weer! Heb er genoeg van en voel me steeds slechter en minder energiek...
Mooi die strepen en de fuchsias zijn een van mijn top zomerbloemen! Gave kaart! Groetjes, Gerrina

Hobby Hoogland zei

Wat een prachtige kaart , en de fuchsias zijn mijn favoriete plant .
De achtergrond is ook heel mooi.
Vandaag moeten we nog doorkomen met het warme weer maar morgen een stuk koeler.
groetjes Marjan.

GerJanne zei

Ha Marjan,
Erg leuk met dat papier erachter. EN de afbeeldingen met copics steken mooi af tegen het zwart en wit.
Ik merk niet eens wat van het warme weer nu. Ik kom dan niet buiten en binnen is het heerlijk bij ons. Het enige is dat ik nu twee avonden de airco aan doe voor ik ga slapen voor mijn nachtdienst begint. Maar die hitte hier iz anders dan in Zuid-Europa. Bij ons was het ontzettend vochtig: 80%. In Frankrijk waar we waren en het 36 graden as was de luchtvochtigheid maar 20 %. Dat scheelt zoveel...

aussie aNNie zei

Love how beautiful and serene this one is! Enjoy the week!

Diny zei

Wat een prachtige kaart heb je gemaakt Marjan!
Heel erg leuk gedaan met de streepjes/vakjes achtergrond.
Morgen wordt het wat koeler geloof ik....dat is voor iedereen beter denk ik!
Groetjes Diny

carla zei

Marjan je kaart is prachtig.
De leuke afbeelding is zo mooi ingekleurd. Tof de streepjes op de achtergrond.
Voor mij mag het ook wat koeler worden, ik kan er ook niet tegen.
Groetjes,
Carla

Martha zei

Wat een mooie kaart Marjan
De kleuren zijn schitterend
Heel leuk om die stans eronder te gebruiken
Bijzonder dat de temperaturen zo kunnen stijgen he, komt vast door de klimaatverandering, ij aren afgelopen weekend op een racedemo in Doodewaard en Schoonhoven, maar het was echt afzien zeker voor de motorrijders, gelukkig gaat de zon al wat vroeger onder, want was is tie heet zeg die koperen ploert!
Liefs Martha

Doris knippenenplakken zei

Prachtige kaart met een gaaf achtergrond. Mooie bloemen weer een toppertje. Groetjes Doris

bolletjelucky.blogspot.com zei

Nee deze leuke stempels zou ik zeker niet wegdoen. Die zijn tijdloos en op zoveel manieren te gebruiken. Dit is heel leuk gedaan met die zwart-witte vakjes en grote tekst. Door deze combi lijken de kleuren nog meer te spreken vind ik. Ik zal ook blij zijn als de temperatuur gaat dalen hoor Marjan, dit is alleen leuk als je de hele dag kunt zwemmen.
Lieve groetjes Miranda

Femminde zei

Zeker een super set deze kolibries en fuchsia's!! Heel tof kaartje weer geworden.En je hebt geluk vanaf morgen wordt het echt veel minder warm.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Pat zei

What a fabulous bright and beautiful card Marjan, and love the die cut boxes with the very elegant black and white striped paper behind the prettily coloured fuchsias and hummingbirds, also the leaves look great at the top, and the large 'Hello'in black with white and the black enamel dots are great finishing touches. x

Els zei

Ai je hebt het heel moeilijk gehad met die warmte en ik was toen bij mijn dochter op de dieren te passen en verzorgen. Heerlijk heel veel buiten geweest en constant in de schaduw gezeten met een boek en wat handwerk.
Dit is een super mooie kaart met de mooie streepjes achtergrond en prachtig ingekleurd met de copics.
Ook je kerstkaarten vind ik heel mooi!!
Groetjes, Els

Caroline Cards zei

Een prachtige kaart en wat heb je deze leuke stempels mooi gekleurd. Die vakjes met gestreept papier geven een leuk effect.
Ik ben blij dat het wat koeler is nu. Kan ook absoluut niet tegen die hitte.
Groetjes, Caroline

!neke zei

Mooi !!!!!!!!!

!neke zei

Mooi !!!!!!!!!